Zonnebank

Nu 50% korting op de onderstaande prijzen
Prijzen
15 minuten
€ 15,-
20 minuten
€ 20,-
25 minuten
€ 25,-
Omschrijving

MegaSun 4500 Super Power NIEUWE LAMPEN!!!!

KBL MegaSun 4500
Hemel : 24x 100 Watt en 3x 500 Watt
Bank   : 16x 100 Watt 
- evoSystem2

Ervaar een nieuw soort bruining: de MegaSun 4500 voldoet aan alle gangbare technologische wensen en voegt daar tegelijkertijd nog diverse elementen aan toe.

Zo heeft de MegaSun 4500 een naar het lichaam gevormde acrylplaat die de zonnebank nog comfortabeler maakt.
Door zijn mooie vormgeving en dankzij het feit dat de zonnebank in 3 kleuren verkrijgbaar is komt deze zonnebank in elke zonnestudio uitstekend tot haar recht.

Backlight

Mp3-sound-box
De mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust.

MusicVibration
MusicVibrationis het MegaSun systeem, wat er voor zorgt dat u de muziek trillingen ook daadwerkelijk voelt. Het systeem produceert correcte golven van trilling en spreidt zo het geluid in de zonnebanken uit.

Cpi energy
Cpi energy is de perfecte combinatie tussen UV straling en lampenwissel. Door het Cpi energie systeem gaan lampen gemiddeld 140 uur langer mee en garanderen zij constant 100 Watt power.

Extra info
Uitvoering: Super PowerSpa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!