Spray Tanning

Prijzen
Spray tanning full body
€ 25,00
Omschrijving

Spray-Tanning is de meest effectieve bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel ervan is dat de huid direct en overal een gezonde, gebronsde look krijgt. Het is tegenwoordig een steeds populairder alternatief voor de zon en zonnebank.

Ideaal voor: feestjes, evenementen, bruiloften, fotoshoot, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt, mag of kan. 
Veel modellen maken gebruik van spray tanning.
Wil je er fantastisch uitzien, met een mooi egaal kleurtje? Je kunt bij ons terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat! 
Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling.

Spa savannah biedt de beste verzorging van je huid door het gebruik van organische producten met keurmerk. Pure tanningvloeistoffen van de hoogste kwaliteit 
Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes.
Jouw spray tan wordt gelijkmatig aangebracht door een gecertificeerde en ervaren tanning-specialist(e)
(geen cabine).Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!