Spa Capsule Massage

Nu 50% korting op de onderstaande prijzen
Prijzen
spa capsule 10 ritten 20 min
€ 200
spa capsule 10 ritten 30 min
€ 300
spa capsule 20 min
€ 20,-
spa capsule 30 min
€ 30,-
Omschrijving

Spa Capsule van spa-savannah

Het is als een snelle vakantie, naar de bestemming van je dromen!

Uw lichaam verdient ontspanning en aandacht. Droom weg terwijl de waterjets uw lichaam masseren en u van top tot teen ontspannen. Ontwaak opgeladen en vitaal en treedt de wereld weer fris tegemoet.

Eigenschappen van de SpaCapsule
Beleef een heerlijke waterjet-massage zonder u uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets geven u een full-body massage met aanpasbare waterdruk, temperatuur en pulserings frequentie. In slechts 10 tot 20 minuten verdrijft de SpaCapsule pijn en spanning uit uw lichaam.

Houdt uw kleren aan en blijf droog - voor uw privacy, voor uw gemak en zonder dat u zich naderhand hoeft te ontdoen van achtergebleven oliën of chemicaliën. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt uw lichaam (en kleding) van de waterjets, zodat u de massage kunt ondergaan zonder nat te worden.

Full-Body of gerichte massage - De waterjet-balk beweegt zich van voor naar achter of van achter naar voor over de gehele lengte van uw lichaam. De SpaCapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van uw lichaam te masseren.

Variabele pulsering en waterdruk - De pulserende waterjets kunnen worden ingesteld van een ontspannende 2 cycli per seconde tot een verfrissende 15 cycli per seconde. De pulsering kan onafhankelijk worden ingesteld van de waterdruk voor een maximaal effect.

Comfort en innovatie - De volautomatische kap opent zo, dat de gebruiker er gemakkelijk in en uit kan stappen. Het waterdichte membraam vormt zich losjes naar het lichaam van de gebruiker, zodat drie zijdes van het lichaam kunnen worden gemasseerd.

 

ANTI-STRESS
De meeste bezoeken aan een huisarts betreffen stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, rug- en nekpijn, vermoeide ogen, huidklachten, verminderde concentratie, depressie, lichtgeraaktheid, hoge bloeddruk en lichamelijke & geestelijke uitputting. Droge watermassage heeft een verbluffend effect op je parasympatische zenuwstelsel; het bestrijdt de negatieve reactie van je lichaam op stress. Het helpt de spieren ontspannen en de hartslag, bloeddruk en bloedcirculatie keren terug naar weer een normaal niveau.

U zult deze massage in onze spa capsule niet snel meer vergeten, en u zult waarschijnlijk direct uw volgende massage al boeken!
We zijn de enigste in geheel brabant met deze spa capsule, 

 

 Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!