picosure laser tattoo verwijderen

Prijzen
acne verwijderen
€ 50,- vanaf
tattoo verwijderen
€ 50,- vanaf
Omschrijving

Tattoos verwijderen met: PicoSure laser

Prijzen verschillen per  tatoeage,de grote en de kleuren

Kom gerust langs voor een gratis intake gesprek 

Maar de goedkoopste prijzen van de pico laser  zijn wij.


de PicoSure laser
Er kunnen veel redenen zijn waarom je spijt kunt hebben van een tattoo. Wat vroeger ooit trendy en cool was, kan nu heel anders beleefd worden. Een persoonlijke herinnering, een naam van een vroegere geliefde of gewoon een tattoo die niet meer bij je past. De gediplomeerde van spa-savannah kunnen u helpen bij het verwijderen van tattoos.
De PicoSure is de meest efficiënte laser voor het veilig en effectief verwijderen van tattoos, permanente make-up en hyperpigmentatie. De PicoSure kan de kleurstoffen sneller en beter verwijderen in aanzienlijk minder behandelingen. Dit komt door de gepatenteerde pressurewave technology.

Hoe werkt de PicoSure laser?
PicoSure heeft het verwijderen van tattoos naar een hoger niveau gebracht. Dit heeft te maken dat de oudere generaties lasers, vaak de Q-Switched lasers, gebruik maken van een nanoseconde. De PicoSure heeft een picoseconde. De energiepuls wordt dus 100x verkort tegenover de nanoseconde. Deze ultrakorte energiepulsen verbrijzelen door middel van een fotomechanisch effect de kleurstof (of de inkt) in hele kleine deeltjes, zo klein als stof. Hoe kleiner de deeltjes zijn, hoe makkelijker het lichaam dit opneemt en afbreekt. Dit betekent dus dat de tatoeage sneller zal verdwijnen en de inktkleur per sessie sterker afneemt als het gelaserd word met een PicoSure laser. Maar dit is niet het enige verschil tegenover de oudere generatie Q-switched lasers. De PicoSure kan namelijk ook het totale kleurenspectrum behandelen en hardnekkige kleuren, zoals groen en blauw, probleemloos behandelen.

De PicoSure laser is officieel de snelste laser ter wereld en de eerste en enige esthetische picoseconde laser die FDA (Food and Drug Administration) heeft goedgekeurd voor het verwijderen van tattoos.

Voordelen van de Picosure laser:

Snellere en effectievere verwijdering van inktstoffen
Meer weglaseren in minder behandelingen
Elke kleur, zelfs groen en blauw, kan effectief behandeld worden
Minder pijn en bijwerkingen, omdat het fotomechanisch effect minder warmte genereerd
Beter en sneller herstel van de huid na een behandeling
Geen verbranding en geen achterblijvend littekenweefselSpa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!