Nagel Studio

Prijzen
Gel polish nagels voor handen of voeten
€ 15,00
Nieuwe set acryl nagels
€ 40,00
Opvullen
€ 35,00
Wilt u meer dan 2 nagels nailart toeslag
€ 5,00
Omschrijving

Voor een speciale gelegenheid of als permanent onderdeel van uw handverzorging; Acrylnagels geven een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze. Onze nagelstyliste heeft jarenlang ervaring en wij werken alleen met de allerbeste producten van de topmerken. De gereedschappen zijn van superieure kwaliteit, alleen dat is goed genoeg voor uw handverzorging.

Werking van acryl nagels

Door middel van acryl poeder met een vloeistof te vermengen ontstaat er een soort kneedbaar acryl bolletje, welke op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. Daartussen zit een zogenaamde tip, ofwel een kunstnagel. De nagelstyliste moet wel snel werken, want acryl hard uit door contact met de lucht. De nagelstudio van Beauty relax spa Manugyo werkt alleen met hoogwaardig kwaliteit acryl met extreem verstevigende kenmerken. Op deze manier zal breken van de acrylnagels veel minder voorkomen. Onze kunstnagels zijn extra stevig, waardoor breken nog minder voor zal komen.

Opvullen van acryl nagels

Na 3 tot 4 weken zijn uw nagels dusdanig veel gegroeid dat het tijd is om uw nagels bij te werken. Dit wordt ook wel opvullen genoemd. Dit is nodig om uw nagels er mooi en verzorgd uit te blijven laten zien.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!