Meso fillers Princess

Prijzen
*Princess filler, Volle spuit 1ml zijn 10 eenheden
€ 225,-
*Princess Rich, Volle spuit 1ml zijn 10 eenheden
€ 175,-
*Princess volume, Volle spuit 1ml zijn 10 eenheden
€ 250,-
Lippen contour of volume
€ 175,-
Omschrijving

Wij doen alleen nog lipfillers, waarom?

hifu rf is het beste en veilgste manier om van uw rimpels af te komen.

U hoeft dan ook niet om de 9 maanden fillers in te laten brengen.

Zie op onze website HIFU RF. 

 

WAT IS PRINCESS meso filler? 

Wij hanteren vaste prijzen, zodat er niet bezuinigd gaat worden op uw mooie volle lippen of dergelijke lijntjes in uw gezicht.

Princess is een hyaluronzuur. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten:

Princess Volume: Diepe lijnen en volume geven
Princess Filler: Lichte lijnen, de tere gebieden
Princess Rich: Huidverbetering

 


WAT DOET PRINCESS?
Princess is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.
Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie van gewrichten en voor oogchirurgie.

VERSCHIL MET ANDERE FILLERS


Princess hyaluronzuren zijn fillers op basis van hyaluronzuren. De Princess range is iets vloeibaarder dan andere hyaluronzuren, maar heeft desondanks goede vullende eigenschappen.
Het verschil tussen Princess hyaluronzuren en andere hyaluronzuren die op de markt zijn is dat Croma Pharma (fabrikant van Princess) zijn hyaluronzuren naar GMP-standaarden maakt. Deze norm is een farmaceutische standaard en is net iets strenger dat de standaard die voor medical devices geldt. Een hyaluronzuur is namelijk volgens de wet niet een medicijn maar een medisch hulpmiddel. De GMP standaard geeft daarom zekerheid en veiligheid over de kwaliteit van het product. De Princess producten zijn al lang op de markt en komen oorspronkelijk uit Oostenrijk.

Waarom Princess?
Princess hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van rimpels. Afhankelijk van de diepte en plaats van rimpel, kan één van de drie Princess fillers worden gebruikt. De cosmetisch arts kan daarover de beste en meest persoonlijke informatie geven. De Princess producten hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere hyaluronzuren.
De mesogun  ecuri waarmee wij werken is in staat om cross-linked hyaluronzuur in de huid te brengen. Dit maakt het apparaat uniek.  Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen.

Behandelmogelijkheden:

Lippen contour en/of volume
 

Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaats voorkomen, deze trekken vanzelf weg. 

Houd de huid gedurende de eerste 48 uur droog
Gebruik geen make-up gedurende tenminste 24 uur na de behandeling
Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
Niet sporten en geen alcohol gebruiken tot 24 uur na de behandeling
Niet peuteren of krabben 
Gedurende 1 week na de behandeling niet drukken op de behandelde plaatsen
Gedurende 2 weken na de behandeling:
Geen Sauna/Turks stoombad, zwembad
Geen langdurige blootstelling aan de zon of UV licht

 Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!