Massage

50% korting op onze prijzen
Prijzen
30 min cocos massage
€ 35,00
30 min cupping massage
€ 35,00
30 min ontspannings massage
€ 35,00
30 min rug massage therapie
€ 35,00
45 min cocosmassage
€ 60,00
45 min cupping massage
€ 60,00
45 min hotstone massage
€ 60,00
45 min ontspanningsmassage
€ 60,00
45 min pijnbestrijdingsmassage
€ 60,00
Omschrijving

Ontspannings massage

Tijdens deze, speciaal door Spa savannah ontwikkelde ontspanningsmassage voor rug,schouders en nek, wordt uw lichaam zachtjes gekneed met natuurlijke amandelolie. Tijdens deze massage voelt u uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en gaat u zich volkomen ontspannen voelen.

cocos massage

De Cocos die ik hiervoor gebruik komt uit Gambia van Care of natural , african beauty daar word hij koud geperst via fermentatie verkregen. Een zeer zeldzaam puur product.De cocos massage is een heerlijke ontspannings massage, en echt een oppepper voor je huid. De cocos heeft je huid zoveel te bieden: Cocos olie huod de huid jong en veerachtig Cocos olie helpt rimpels en huidverslapping te voorkomen Cocos olie hydrateert de huid en is ook heel goed voor droge en schilferige huid cocos olie gaat schadelijkeeffecten van de zon tegen.

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage met behulp van warme basalt stenen. De stenen worden opgewarmd tussen de 40 en 50 graden. Eerst worden er een aantal basaltstenen op, en eventueel, naast je gelegd, zodat het lichaam kan wennen aan de warmte. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met een lekkere olie om de stenen goed te laten glijden. Daarna wordt er met de basaltstenen gemasseerd. Door de combinatie van warmte, beweging en druk kan men dieper in het spierweefsel doordringen. Dit zorgt ervoor dat de massage een hele diepe ontspannende werking heeft. Een hotstone massage is een weldaad voor lichaam en geest!

Cupping massage

De Cupping massage bij Beauty relax spa savannah is een combinatie van Cupping Therapie en ontspanningsmassage. Cupping Therapie vindt zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde en is al duizenden jaren oud. Het is een effectieve manier om spierknopen te ontspannen en blokkades in het lichaam te verminderen of op te heffen. Werking Cupping: stimulerende dieptewerking Cupping therapie werkt met het plaatsen van glazen cups op de huid. Met beleid wordt vacuüm toegepast op de cup, waarbij stimulatie plaatsvindt van de huid en onderliggend bindweefsel. De cups zijn verschillend van grootte, en kunnen daardoor zeer gericht op specifieke plekken op het lichaam worden gezet. Waar de cups worden geplaatst, en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van behandeling. Bij de intake nemen we de tijd om hierop in te gaan. Wanneer u langer of veel last heeft van b.v. vastzittende schouders, kan het raadzaam zijn om meerdere behandelingen te ondergaan.masseuze/masseur, geeft u graag geheel vrijblijvend meer informatie over de behandeling die het beste bij u past. Cupping heeft een sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Bij de toepassing van Cupping therapie zie je door de plaatsing en massage met de cups een plaatselijke reactie op de huid, die rood tot donkerblauw kan kleuren. Het lichaam stuurt extra witte bloedlichaampjes naar de plek waar de cupping is gedaan, en nodigt zo het lichaam uit om het zelfgenezend vermogen in te zetten. Afvalstoffen worden door de intensieve behandeling en massage afgevoerd. Bij Cupping kan de energie weer vrijer stromen door het lichaam en worden blokkades verminderd of opgeheven. Cupping is onder meer werkzaam bij: spijsverteringsproblemen spier- en gewrichtsklachten rug-, nek en schouderpijnSpa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!