Lipo laser afslanken

Nu 50% korting op de onderstaande prijzen
Prijzen
10 behandelingen per zone
€ 700,-
8 behandelingen per zone
€ 600,-
per behandeling per zone
€ 80,-
Omschrijving

Slank met LipoLaser?

Met behulp van laserlicht wordt onderhuids vet weggesmolten. Daarnaast wordt door de warmte van de laser ook de collageenaanmaak van de huid gestimuleerd, hierdoor wordt de huid in de loop van 3-6 maanden strakker en slanker. Lipolaser leidt daadwerkelijk tot goede slanke resultaten in combinatie met voldoende water drinken en gezond te eten en drinken. Het is wat dat betreft niet vreemd dat de techniek over is komen waaien vanuit Amerika naar Nederland. Met 8 – 10 behandelingen is het mogelijk om 8 – 10cm aan omvang te verliezen.

 Wanneer de LipoLaser gebruikt kan worden


Lipolaser wordt gebruikt voor het verminderen van ongewenst onderhuidse vetophopingen en slank worden waarbij huidverstrakking gewenst is.

De gebieden die behandeld kunnen worden:
Kaaklijn en onderkin
Bovenarmen
Binnenkant knieën
Bovenbeen – Zijkant bovenbeen – Binnenkant bovenbeen
Maagregio – Onderbuik – Totale buik
Billen – Stuitje – Lovehandles
Taille
Mannenborsten

 Voor de behandeling

Het is altijd belangrijk om de dag voor, dezelfde dag en de dag na de behandeling 2 liter water te drinken. Ook raden we aan om 2 uur voor de behandeling geen zware maaltijden te eten en geen koffie en/of alcohol te drinken. Daarnaast mag er geen bodylotion gebruikt worden op de dag van de behandeling.

Behandeling
De behandeling met de Lipo laser duurt ongeveer 30 minuten. Het is verstandig om gebruik te maken van 8 – 10 behandelingen verspreid over 4 tot 5 weken, zodat u het vet op een effectieve wijze kunt laten verwijderen. Wanneer dit gebeurt,  kunt u rekenen op een duidelijk resultaat waardoor u beter in uw vel komt te zitten en u er slanker uit zal zien.
U kunt met de Lipo laser een groot aantal verschillende gebieden aanpakken. Wat dat betreft biedt de Lipo laser talloze mogelijkheden om op een effectieve wijze wat te doen aan de kleine vetophopingen waar u veel last van heeft. Om de vrijgekomen afvalstoffen effectief af te voeren adviseren we onze lymfedrainage behandelingen aan, op deze manier worden de beste resultaten behaald.

 Na de behandeling
Na de behandeling is het belangrijk om genoeg water te drinken, zo kunnen de afval stoffen goed afgevoerd worden. Het kan zijn dat de zone die is behandeld, wat warm aanvoelt. Dit gaat vanzelf weg. U kunt meteen weer door met uw dagelijkse bezigheden en zal door de behandeling hier niet door belemmerd worden!


Pijnloos afslanken is wetenschappelijk bewezen
Dermatologen in America (Harvard Medical School) kwamen achter dat vetcellen niet goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hiervoor is het mogelijk door lipolaser om vetcellen te behandelen zonder andere weefsel te beschadigen. Het afvoeren van de vetcellen kan door een natuurlijke wijze gedaan worden. Definitieve resultaat is pas na vier weken zichtbaar.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!