lipo bindweefsel therapie masage

Prijzen
Kuurabonnement 1 (10 behandelingen van 30 minuten)
€ 400,-
Kuurabonnement 2 (10 behandelingen van 45 minuten)
€ 500,-
lipo bindweefsel therapie 30 minuten
€ 50,-
lipo bindweefsel therapie 45 minuten
€ 70,-
lipo bindweefsel therapie Bodysuit verplicht af te nemen
€ 25,-
Omschrijving

lipo bindweefsel therapie masage is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een apparaat. Met deze behandeling worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd.

 

Het apparaat zuigt de huid op, en rolt het op en af. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. Het stimuleert bloed- en lymfecirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Het verhoogt de vorming van elastine- en collageenvezels waardoor de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

Behandeling

lipo bindweefsel therapie masage bestaat uit een kuur van 6 of 12 behandelingen. We starten met twee behandelingen per week.

 

Tijdens de behandeling krijg je speciale kleding aan. Met een apparaat dat de huid via zuiging omhoog haalt en afrolt, heffen we weefselblokkades op.

 

Na de behandeling
Na 6 tot 10 behandelingen begin je resultaat te zien. Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand voldoende om dit resultaat te behouden.

 

Ben ik geschikt?

De belangrijkste indicaties voor een lipo bindweefsel therapie masage behandeling:

  • Behandelen van cellulite (vaak ten onrechte cellulitis genoemd)
  • Vetophopingen die “vast” zitten
  • Voor- en nazorg bij liposuctie of liposculptuur
  • Lymfedrainage na cosmetische ingrepen
  • Lipoedeem
  • Striae
  • Littekens door trauma

 Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!