Hydro dermabrasie behandeling

Prijzen
Hydro Dermabrasie behandeling
€ 50,-
Omschrijving

Hydro-Dermabrasie gezichtsbehandeling,

 

Dit is de ideale behandeling voor de drukke man of vrouw, die er verzorgd uit wil blijven zien. Hydro-Dermabrasie geeft een direct resultaat en binnen 3 kwartier sta je weer buiten met een mooie gezonde stralende huid.

 

Wat doet deHydro-Dermabrasie behandeling? machine nu precies?

Niet meer zandhappen, zoals bij microdermabrasie, maar een zeer effectieve milde vorm van hydradermabrasie met unieke serums. Deze serums spoelen de bovenste huidlagen schoon, verweken dode huidcellen en onzuiverheden (glycol fruitzuurpeeling). Door deze te verwijderen kan de huid nu effectief tot in de diepste lagen gevoed en gehydrateerd worden. Met de innovatieve  Vortex-Fusing techniek sluist de  Tower effectieve antioxidanten, groeifactoren, hyaluronzuur en peptiden in de dermis. Hydro Dermabrasie detoxed en stimuleert je huid tot in de diepere lagen.

 

Wat voor een resultaat kan je verwachten met deze behandeling?

Het resultaat is direct al na de eerste behandeling zichtbaar.
Een super gezonde stralende huid!

De doorbloeding wordt verbetert, je grauwe huid gaat weer stralen, pigmentvlekken, droogterimpels, fijne lijntjes en grove poriën verminderen drastisch.
Nieuw collageen,  elastine en hyaluron wordt gevormd in de komende weken. Je huid verstevigt, voelt gladder aan en krijgt weer volume, diepere rimpels worden opgevuld met als gevolg: een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering.

Een egalere huid:
De nieuwste behandeling  om snel pigmentatie, ouderdomsvlekken en verkleuring door zonneschade te verminderen en de huid te herstellen. pakt het probleem bij de bron aan door het krachtige ingrediënt Alpha-Arbutine, dit remt de melanine (pigment) aanmaak.

 

Voor wie is de Hydro-Dermabrasie  behandeling geschikt?
 

• Fijne lijntjes en rimpels
• Huidverslapping
• Hyperpigmentatie en de zonbeschadigde huid
• Vette – en onzuivere huid
• Grove poriën en rokershuid
• Tekenen van huidveroudering
• Couperose en rosacea

 

 

Deze niet chirurgische veilige behandeling geeft gegarandeerd resultaat en voelt zeer comfortabel aan. Deze behandeling heeft geen herstelperiode nodig, je kan meteen door naar je werk. Je kunt deze behandeling één keer per maand laten uitvoeren óf kiezen voor een kuur van 3 tot 6  behandelingen, zodat je op een natuurlijke en veilige wijze een structurele en duurzame huidverbetering kan bereiken.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!