Hyaluronpen ook elektrisch zonder naald

Prijzen
Revolax 1,1ml
€ 150,-
Saypha 1ml
€ 150,-
Omschrijving

Wat is Hyaluron?

Wij werken zelf met de elecktrische hyaluron pen, zodat ten alle tijden de juiste druk word uitgeoefend, (handmatig word de veer slapper minder druk)

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt,maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluron inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen, en is na een kuur verband tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar. Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron (non crossed linked)

Hierbij gebruiken we de Saypha OF Revolax 

Een kuur verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens een intake gesprek worden door genomen.De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na een kuur kunt u het eventueel eens per half jaar de behandeling opfrissen zodat u minder behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden.

Met deze nieuwe techniek kunnen we meerder zones aanpakken en behandelen zoals de marionetlijntjes, rooklijntjes en de neuslip-plooi, en in sommige gevallen de rimpel tussen de wenkbrauw.

PERFECT VOOR DE LIPPEN

Ook is de hyaluron pen ideaal voor het natuurlijk opvullen van de lippen. Hierbij gebruiken we de Saypha of de Revolax. Een cossed-linked (is niet voor opbouw). Deze filler houdt ongeveer 6 maanden aan. Het is belangrijk na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal water bindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: water drinken! Gelieve even niet te sporten (48 uur), geen sauna i.v.m overmatig zweten.

VOORDELEN VAN DE BEHANDELING

Het fijne van deze behandeling is is dat we geen naalden gebruiken.en dmv een multi shot systeem gaan we precies te werk. Zo gaat er in elke lijn een shot van 0.05 ml. Het fijne van hyaluron is dat het een lichaams eigen stof is, het volledig afbreekbaar is en het vocht aan trekt en vasthoud.

VOOR & NAZORG

Wanneer je een Hyaluronpen behandeling ondergaat, zullen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook jou medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot zo’n optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

 • Vanaf 24 uur voorafgaand aan de behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank.
 • Vanaf 24 uur voorafgaand de behandeling geen alcohol nuttigen.
 • Vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten innemen. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen waardoor sneller blauwe plekken kunnen ontstaan.
 • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
 • Raak na de behandeling het gebied niet aan met vieze vingers.
 • Veel water drinken. Hyaluronzuur heeft een geniaal waterbindend vermogen.
 • Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan.
 • Na de behandeling kun je meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Tot 7 dagen na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank of sauna.
 • Bindweefselmassage, tandarts, kaakchirurg, mondhygiënist zijn de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan.
 • Het nuttigen van alcohol is na 24 uur weer toegestaan.
 • De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:
 • Lippen opvullen
 • Rokerslijntjes
 • Marionetlijnen
 • Neus-lippenplooi


Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!