Gezichts analyze

Prijzen
volledige gezichts analyze met advies op maat
€ 50,-
Omschrijving

Huidscan / Huidanalyse

                                                              De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype. Voor iedere huid bestaan de juiste huidverzorgingsproducten. Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten daarbij passen?

 

De Huidanalyse:

 

Om de huid goed te kunnen verzorgen, is het van belang om te weten welk huidtype u heeft en in welke conditie de huid is. Met behulp van een scan, Beautytec smart analyse, kan de huidspecialist uw huidconditie tot in detail in beeld brengen. Op basis van de informatie van deze analyse krijgt u vervolgens een persoonlijk en onafhankelijk behandel- en verzorgingsadvies.

 

De speciale digitale camera scant het gezicht en registreert hoe het gesteld is met uw huid. Daarbij worden de volgende items nauwkeurig gemeten en in kaart gebracht en vergeleken met leeftijdsgenoten met hetzelfde huidtype:

 

  • rimpelvorming
  • aanwezigheid van pigment en roodheid
  • grootte van de poriën
  • structuur van de huid (textuur)
  • het aantal rode vaatjes en rode gebieden
  • pigment vlekken
  • UV schade in de huid
  • acné plekken en (acne)bacteriën op de huid

 

De huidscan registreert meer dan dat je met het blote oog kunt zien.
Het geavanceerde apparaat kijkt niet alleen op de huid, maar ook dieper in de huidlagen. Daardoor is bijvoorbeeld te zien of er dieper in de huid sprake is van UV-schade, rimpelvorming, pigmentatie, uitgezette vaatjes etc,

 

 

Rapportage n.a.v. de huidscan:

 

De gemeten items van de scan worden in een beoordelingsrapport gezet, met de foto’s van de scan per onderdeel. Er wordt een score gekoppeld aan elk gemeten onderdeel van de huid. Deze laten zien wat de huidconditie is en maken een vergelijking met personen van dezelfde leeftijd, hetzelfde huidtype én hetzelfde geslacht.

 

Advies op maat

De gegevens van de huidscan vormen de basis voor een doeltreffende verzorging op maat. De huidspecialist geeft een advies met betrekking tot de conditie van uw huid. Ook wordt besproken welke producten bij uw huid passen en welke producten u het beste kunt gebruiken en waarom.
Ook mensen die slecht tegen cosmetica kunnen, adviseren we bij hun verzorging.

Iedere huid is uniek, reageert anders en vraagt om specifieke verzorging.

 

 

 

 Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!