Diodelaser ICE 3 wave definitief ontharen (Alle haarkleuren en huidskleuren)

24 uur voor de behandelig afmelden mocht het niet mogelijk zijn om te komen, bij niet op komen dagen vergaat er een behandelbeurt.
Prijzen
COMPLEET EENMALIG Schaamstreek Oksels en gehele Benen
€ 300,-
KIES 1 ZONE van de volgende opties (1) Bovenlip - Navelstreepje - Oksels - Kin - Jukbeenderen - Wangen - Hals - Handen - Bakkebaarden
€ 60,-
KIES 1 ZONE van de volgende opties (2) Buik - Bovenarmen - Onderarmen - Borst - Tepelhof - Bikinilijn - Onderrug - Baard met Snor
€ 120,-
KIES 1 ZONE van de volgende opties (4) Benen compleet - gehele Rug en Schouders - Borstkast en Buik
€ 200,-
KIES 1 ZONE van de volgende opties (3) Schouders - Bovenbenen - Armen volledig - Schaamstreek 'alleen vrouwen'- Onderbenen
€ 160,-
PAKKET JAAR Oksels , zie omschrijving
€ 385
PAKKET JAAR COMPLEET, zie omschrijving
€ 2660,-
PAKKET JAAR L, zie omschrijving
€ 1106,-
PAKKET JAAR M, zie omschrijving
€ 877,-
PAKKET JAAR S zie omschrijving
€ 350,-
PAKKET JAAR XL, zie omschrijving
€ 1575,-
Omschrijving

NIEUW!!!  Alle haar en kleur types

Prijzen zijn per behandeling.

 

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem.Definitieve laserontharing is de oplossing

Of kies hieronder voor uw superdeal pakket, pakket is voor een jaar. (kies 1 zone uit het pakket)

*Pakket Oksels: €385,- 

*Pakket S: €350,- (kies er 1), wenkbrauwen - bovenlip - kin - jukbeenderen - wangen - hals - oren - handen, bakkebaarden.

*Pakket M: €877,- (kies er 1), buik - bovenarmen - onderarmen - borst - tepelhof - bikinilijn - onderrug - baard met snor.

*Pakket L: €1106,-  (kies er 1), schouders - bovenbenen - armen volledig - schaamstreek 'alleen vrouwen'- onderbenen, hoofd (schedel).

*Pakket XL: €1575,- (kies er 1), benen compleet - gehele rug en schouders - borstkast en buik - baard en snor en hoofd (schedel).

*Pakket Compleet €2660,- (compleet), oksels,bikinilijn en hele benen (bovenbenen en onderbenen).

 

Een  nieuw tijdperk is aangebroken in definitief ontharen, en wij kunnen u hiermee geheel begeleiden tot een haarvrije zone die u zo graag wilt, met onze Thalia Diodelaser Ice.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase
• De katagene fase
• De telogene fase


Elke haarfollikel kent een periode van actieve groei, overgang en rust.
1) Rustfase ook wel de telogene fase genoemd
2) Overgangsfase ook wel de katagene fase genoemd.
3) Groeifase ook wel anagene fase genoemd. De haren in deze fase kunnen tijdens de behandeling behandeld worden.

De duur van de fases is niet voor alle haren op het lichaam gelijk. Wij houden rekening met deze verschillen, en stemmen de tijden tussen de behandelingen hierop af. De groeifase van de beharing in het gelaat is bijvoorbeeld veel korter dan de groeifase van de beharing op uw oksels.

De haren welke zich in de groeifase bevinden zijn zichtbaar voor ons en dit zijn ook de haren welke wij tijdens de behandeling kunnen behandelen. Het melanine (pigment) in de haar, geleidt het licht van het de laser naar de haarwortel en het bloedvaatje die de haar voeding geeft. Deze worden door de warmte van het laser licht vernietigd en de haar groeit daardoor niet meer terug.

Waaruit bestaat de voorbereiding voordat u naar ons toe komt:
Drie weken vóór de behandeling geen ( of zo weinig mogelijk ) zon, zonnebank of zelfbruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden. Gedurende de behandelperiode en 6 weken voor de eerste behandeling mag het te behandelen gebied niet geharst of geëpileerd worden. Scheren en ontharingscrème mag wel 24 uur vóór de behandeling moet u zelf het gebied zorgvuldig scheren. Op de dag van behandeling moet het haar net zichtbaar en voelbaar zijn.

 

wanneer wordt de behandeling afgeraden:

als u last heeft van de volgende medische aandoeningen.

bij een hemofilie.

bij hart en vaatafwijkingen.

bij gebruik van bloedstollings, somberheids, anti-depressiva medicatie.

minder dan een jaar geleden geopereerd. 

tijdens de zwangerschap, 9 maanden na de bevalling en bij het geven van borstvoeding.

minder dan een jaar geleden met chemokuur behandeld.

bij een aanwezige infectie op de te behandelen plek.

bij herpes of AIDS.

als u van tevoren onder de zonnebank bent geweest.

*geef van tevoren aan of u tattoeages heeft en plak voordat u naar de behandeling komt goed af.

24 uur voor de behandelig afmelden mocht het niet mogelijk zijn om te komen, bij niet op komen dagen vergaat er een behandelbeurt.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!