Diode Soprano Ice Titanium definitief ontharen

Prijzen
.Pakket Compleet, zie omschrijving
€ € 2660,-
.Pakket L, zie omschrijving
€ € 1106,-
.Pakket M, zie omschrijving
€ € 877,-
.Pakket Oksels , zie omschrijving
€ € 385
.Pakket S, zie omschrijving
€ € 350,-
.Pakket XL, zie omschrijving
€ € 1575,-
Man Armen
€ € 200,-
Man B.rug/schouders
€ € 140,-
Man baard en snor Man baard en snor
€ € 125,-
Man baart en snor en hoofd
€ € 225,-
Man Benen
€ € 275,-
Man Borstkas
€ € 125,-
Man Borstkas en buik
€ € 200,-
Man Bovenarmen
€ € 125,-
Man Bovenbenen € 175,-
€ € 175,-
Man Buik
€ € 125,-
Man gehele hoofd en gezicht
€ € 350,-
Man Hals
€ € 60,-
Man Handen
€ € 50,-
Man hoofd (schedel)
€ € 160,-
Man Jukbeenderen
€ € 50,-
Man Nek
€ € 60,-
Man Neus
€ € 50,-
Man Oksels
€ € 60,-
Man Onderarmen
€ € 125,-
Man Onderbenen
€ € 175,-
Man Onderrug
€ € 140,-
Man Oren
€ € 50,-
Man Rug/schouders
€ € 225,-
Man Wenkbrauwen
€ € 50,-
Vrouw Armen
€ € 150,-
Vrouw Bakkebaarden
€ € 50,-
Vrouw Benen
€ € 225,-
Vrouw Bikini lijn
€ € 75,-
Vrouw Billen
€ € 100,-
Vrouw Bilnaad
€ € 150,-
Vrouw Boven armen
€ € 100,-
Vrouw Bovenbenen
€ € 150,-
Vrouw Bovenlip
€ € 50,-
Vrouw Buik
€ € 75,-
Vrouw gehele gezicht
€ € 350,-
Vrouw Hals
€ € 50,-
Vrouw Handen
€ € 50,-
Vrouw Kin
€ € 50,-
Vrouw Nek
€ € 50,-
Vrouw Oksels
€ € 50,-
Vrouw Onder armen
€ € 100,-
Vrouw Onder rug
€ € 75,-
Vrouw Onderbenen
€ € 135,-
Vrouw Rug
€ € 150,-
Vrouw Schaamstreek
€ € 125,-
Vrouw Wangen
€ € 50,-
Vrouw Wenkbrauwen
€ € 50,-
Omschrijving

NIEUW!!!  Alle haar en kleur types

Prijzen zijn per behandeling.

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem.Definitieve laserontharing is de oplossing

Of kies hieronder voor uw superdeal pakket, pakket is voor een jaar. (kies 1 zone uit het pakket)

*Pakket Oksels: €385,- nu voor €89,-

*Pakket S: €350,- nu voor €99,-  (kies er 1), wenkbrauwen - bovenlip - kin - jukbeenderen - wangen - hals - oren - handen, bakkebaarden.

*Pakket M: €877,- nu voor €149,- (kies er 1), buik - bovenarmen - onderarmen - borst - tepelhof - bikinilijn - onderrug - baard met snor.

*Pakket L: €1106,- nu voor €204,- (kies er 1), schouders - bovenbenen - armen volledig - schaamstreek 'alleen vrouwen'- onderbenen, hoofd (schedel).

*Pakket XL: €1575,- nu voor €399,- (kies er 1), benen compleet - gehele rug en schouders - borstkast en buik - baard en snor en hoofd (schedel).

*Pakket Compleet €2660,- nu voor €499,-  (compleet), oksels,bikinilijn en hele benen (bovenbenen en onderbenen).

Sinds eeuwen zijn vrouwen bezig met ontharingsmethoden. In de tijd van de Farao’s werd reeds beschreven hoe vrouwen hun benen, oksels en schaamstreek met een emulsie van suiker onthaarden.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase
• De katagene fase
• De telogene fase

De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig zijn.

Het is noodzakelijk 4 tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan SPF 30.

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt blijven van ongewenst lichaamshaar. Het kan gebeuren dat er wat beharing terugkeert, maar nooit meer van dezelfde dichtheid. In dat geval heeft u een enkel onderhoudsbeurtje nodig.

Minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen, want ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe zijn de haartjes nodig. Tijdens de behandeling ook niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel. Op de dag van de behandeling of een dag voor de behandeling dient u het te behandelen gebied te scheren. Liefst max 24 uur vooraf. U doet dit bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken, omdat het haartje daarna terug zakt in de huid. Hierdoor kan het niet als geleiding dienen voor het licht om te worden onthaard.

 

 

3D DIODE TECHNOLOGIE
Soprano ICE Platinum maakt gebruik van  exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel. Soprano ICE Platinum is biedt u een veilige en uiterst efficiënte laserontharingsmethode.


ALEX 755NM GOLFLENGTE
De Alexandrite golflengte wordt goed geabsorbeerd door de melanine chromoforen in de bovenste laag van de huid. De Alexandrite golflengte kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende haartypes en –kleuren en is het meest geschikt voor de behandeling van lichte haarkleuren en dun haar. Met de meer oppervlakkige penetratie pakt de 755nm golflengte de haarmatrix van de haarfollikel aan en is bijzonder effectief voor oppervlakkig ingebedde haren in gebieden zoals de wenkbrauwen en bovenlip.


810NM GOLFLENGTE
De 810nm golflengte, ook wel gouden standaard golflengte in laserontharing genoemd, penetreert diep in de haarfollikel. De 810nm heeft een gematigd melanine absorptieniveau waardoor het veilig is voor donkere huidtypes. De 810nm richt zich op de haarmatrix en haarbulbus van het haarzakje, terwijl de matige weefseldieptepenetratie het ideaal maakt voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.


YAG 1064NM GOLFLENGTE
De YAG 1064 golflengte wordt gekenmerkt door een lagere melanine absorptie, waardoor dit een gerichte oplossing is voor donkere huidtypes. De 1064nm golflengte dringt diep door tot in de haarfollikel, waardoor de haarbulbus en de haarpapil behandeld worden en is daarmee geschikt voor diep ingebedde haren zoals de hoofdhuid, oksels en schaamstreek.
Een hogere waterabsorptie genereert een hogere temperatuur dat de opname van de golflengte 1064nm en het thermische profiel van de totale laserbehandeling verhoogt wat voor de meest effectieve ontharing zorgt.


SHR IS EEN GEPATENTEERDE ONTHARINGSMETHODE LASER DIE IN GERENOMMEERDE KLINIEKEN OVER DE HELE WERELD WORDT GEBRUIKT.


SHR werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde haargroei te voorkomen, maar schade aan het omringende weefsel tot een minimum beperkt.
Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.

Met de In-motion™ techniek wordt met het handstuk herhaaldelijk bewogen over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt. Deze koeling voorkomt schade aan het omliggende weefsel en maakt dat de behandeling vrijwel pijnloos maar effectief is.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!