Diode laser definitief ontharen

Superdeal ACTIEPRIJZEN! onbeperkt voor een jaar lang (scrol helemaal naar beneden voor de jaar pakketprijzen) . Of een losse behandeling met 50% korting op onze prijzen.
Prijzen
.Pakket Compleet, zie omschrijving
€ 2660,-
.Pakket L, zie omschrijving
€ 1106,-
.Pakket M, zie omschrijving
€ 877,-
.Pakket Oksels , zie omschrijving
€ 385
.Pakket S, zie omschrijving
€ 350,-
.Pakket XL, zie omschrijving
€ 1575,-
Man Armen
€ 200,-
Man B.rug/schouders
€ 140,-
Man baard en snor
€ 125,-
Man baart en snor en hoofd
€ 225,-
Man Benen
€ 275,-
Man Borstkas
€ 125,-
Man Borstkas en buik
€ 200,-
Man Bovenarmen
€ 125,-
Man Bovenbenen
€ 175,-
Man Buik
€ 125,-
Man gehele hoofd en gezicht
€ 350,-
Man Hals
€ 60,-
Man Handen
€ 50,-
Man hoofd (schedel)
€ 160,-
Man Jukbeenderen
€ 50,-
Man Nek
€ 60,-
Man Neus
€ 50,-
Man Oksels
€ 60,-
Man Onderarmen
€ 125,-
Man Onderbenen
€ 175,-
Man Onderrug
€ 140,-
Man Oren
€ 50,-
Man Rug/schouders
€ 225,-
Man Wenkbrauwen
€ 50,-
Vrouw Armen
€ 150,-
Vrouw Bakkebaarden
€ 50,-
Vrouw Benen
€ 225,-
Vrouw Bikini lijn
€ 75,-
Vrouw Billen
€ 100,-
Vrouw Bilnaad
€ 150,-
Vrouw Boven armen
€ 100,-
Vrouw Bovenbenen
€ 150,-
Vrouw Bovenlip
€ 50,-
Vrouw Buik
€ 75,-
Vrouw gehele gezicht
€ 350,-
Vrouw Hals
€ 50,-
Vrouw Handen
€ 50,-
Vrouw Kin
€ 50,-
Vrouw Nek
€ 50,-
Vrouw Oksels
€ 50,-
Vrouw Onder armen
€ 100,-
Vrouw Onder rug
€ 75,-
Vrouw Onderbenen
€ 135,-
Vrouw Rug
€ 150,-
Vrouw Schaamstreek
€ 125,-
Vrouw Wangen
€ 50,-
Vrouw Wenkbrauwen
€ 50,-
Omschrijving

Prijzen zijn per behandeling.

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem.Definitieve laserontharing is de oplossing

Of kies hieronder voor uw superdeal pakket, pakket is voor een jaar. (kies 1 zone uit het pakket)

*Pakket Oksels: €385,- nu voor €44,-

*Pakket S: €350,- nu voor €49,-  (kies er 1), wenkbrauwen - bovenlip - kin - jukbeenderen - wangen - hals - oren - handen, bakkebaarden.

*Pakket M: €877,- nu voor €74,- (kies er 1), buik - bovenarmen - onderarmen - borst - tepelhof - bikinilijn - onderrug - baard met snor.

*Pakket L: €1106,- nu voor €94,- (kies er 1), schouders - bovenbenen - armen volledig - schaamstreek 'alleen vrouwen'- onderbenen, hoofd (schedel).

*Pakket XL: €1575,- nu voor €194,- (kies er 1), benen compleet - gehele rug en schouders - borstkast en buik - baard en snor en hoofd (schedel).

*Pakket Compleet €2660,- nu voor €299,-  (compleet), oksels,bikinilijn en hele benen (bovenbenen en onderbenen).

Sinds eeuwen zijn vrouwen bezig met ontharingsmethoden. In de tijd van de Farao’s werd reeds beschreven hoe vrouwen hun benen, oksels en schaamstreek met een emulsie van suiker onthaarden.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase
• De katagene fase
• De telogene fase

De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig zijn.

Het is noodzakelijk 4 tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan SPF 30.

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt blijven van ongewenst lichaamshaar. Het kan gebeuren dat er wat beharing terugkeert, maar nooit meer van dezelfde dichtheid. In dat geval heeft u een enkel onderhoudsbeurtje nodig.

Minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen, want ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe zijn de haartjes nodig. Tijdens de behandeling ook niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel. Op de dag van de behandeling of een dag voor de behandeling dient u het te behandelen gebied te scheren. Liefst max 24 uur vooraf. U doet dit bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken, omdat het haartje daarna terug zakt in de huid. Hierdoor kan het niet als geleiding dienen voor het licht om te worden onthaard.

 

      IPL IN VERGELIJKING MET DIODE LASERONTHARING

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen. Diode laserontharing is de oplossing voor uw probleem. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij. Daarnaast is het ook nog eens pijnloos. Spa savannah maakt gebruik van deze speciale manier van behandelen. Andere klinieken gebruiken vaak IPL laser ontharing in plaats van diode laser ontharing omdat IPL apparaten zijn goedkoper om aan te schaffen en hebben geen speciale trainings en huidtherapie opleiding nodig. Wij verkiezen diode laserontharing boven IPL ontharing met lichtflitsen.

DIODE LASERONTHARING
Bij Spa savannah wordt er gewerkt met een speciaal LightSheer DUET apparaat. Dit lasersysteem is speciaal ontwikkeld voor ontharen en niet voor andere kwalen of aandoeningen. Juist daarom is het gespecialiseerd en goed ontwikkeld om uw ongewenste haargroei weg te halen. Het apparaat bij IPL ontharing is niet alleen gespecialiseerd in ontharen, maar wordt ook gebruikt voor andere doeleinden. De diodelaser is de eerste laser die goedgekeurd is door de kritische Amerikaanse keuringsdienst (FDA). Om alle haartjes te verwijderen heeft u meerdere sessies nodig met deze laser. De haartjes die in de groeifase zitten worden verwijderd, omdat deze het meest gemakkelijk te vernietigen zijn. Omdat niet alle haren tegelijkertijd in de groeifase zitten, heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal sessies is gemiddeld vier tot zes.

DE GROOTSTE VERSCHILLEN
Veel andere huidklinieken maken gebruik van IPL ontharing. Tussen IPL ontharing en diode laserontharing zitten behoorlijk veel verschillen. Hoewel een IPL goedkoper is om aan te schaffen, kiezen we bij Spa savannah voor diode laserontharing met het LightSheer  apparaat, omdat dit op een volledige pijnloze manier wordt voldaan. Ontharen met een IPL staat er om bekend behoorlijk pijnlijk te kunnen zijn. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij ieder huidtype, van blank tot negroïde. IPL ontharing kan alleen bij mensen met een lichte huid en donkere haren.

NOG MEER VOORDELEN VAN DE DIODE LASER
Er zijn echter nog meer voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!