Botox

Alleen op afspraak in te plannen
Prijzen
1zone
€ 80,-
Omschrijving

Maak je afspraak bij spa savannah op 0162-853009 ivm de dag planning van onze arts

 

Wat is botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Voluit heet het botulinetoxine. Dit eiwit zorgt ervoor dat de communicatie tussen een spier en een zenuw wordt stilgelegd. Dat klinkt eng, maar het valt mee. Doordat de spier na de botox behandeling niet kan samentrekken, worden rimpels zachter en minder opvallend.

Baby botox

Tegenwoordig hoor je vaak de term baby botox. Is dat dan iets anders? Nee, ook bij deze behandeling wordt het middel botulinetoxine in je huid gespoten. Baby botox betekent alleen dat het in een kleinere hoeveelheid gebruikt wordt. Meestal is dit ongeveer de helft van wat tijdens een normale botoxbehandeling ingespoten wordt. Hierdoor is er nog deels beweging in de spier en is het resultaat natuurlijk.

Consultgesprek

Voor je een botox-behandeling ondergaat, krijg je altijd eerst een consult met je arts. Tijdens dit consult bekijkt de arts je huid en de plekken die je wilt aanpakken. Botox is mogelijk op verschillende plekken, bijvoorbeeld

  • Boven- of onderlip
  • Mondhoeken
  • Wenkbrauwen
  • Onder je ogen
  • Kraaienpootjes
  • Fronsrimpel
  • enz

 

De behandeling

Na het consult volgt de behandeling, vaak maak je hiervoor een nieuwe afspraak. Met een klein naaldje wordt de botox in je spier geïnjecteerd. Dit gebeurt zonder verdoving, maar geen zorgen, het is niet pijnlijk. Hooguit wat gevoelig. De complete behandeling duurt niet langer dan tien á vijftien minuten.

Botox in de oksels

Overmatig zweten kan ervaren worden als vervelend of zelfs gênant. Is dat bij jou het geval en belemmert het je dagelijkse leven? Dan is het tijd om er wat aan te doen. Botox in de oksels kan helpen. Zo worden de zenuwen die de zweetklieren aansturen om te gaan zweten verlamd en wordt het zweten minder.

Gummy smile

Je hebt een gummy smile wanneer er veel tandvlees zichtbaar wordt wanneer je lacht. Dit weerhoudt sommige mensen ervan om in het openbaar te lachen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door botox in je bovenlip te spuiten ontspant de spier die je lip optrekt, waardoor er minder tandvlees zichtbaar is. Het resultaat van deze behandeling houdt ongeveer vier maanden aan.

Wenkbrauwlift met botox

Heb je last van licht hangende wenkbrauwen die je een beetje een sombere blik geven? Dan kan een wenkbrauwlift met botox je misschien helpen. Het eiwit wordt dan net onder je wenkbrauwen geïnjecteerd. Dit kan alleen bij wenkbrauwen die slechts een beetje hangen. Als er ingrijpendere maatregelen nodig zijn, dan kies je voor een wenkbrauwlift

 

 

 

 Spa Savannah betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Spa Savannah blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mens of goed ontstaan in het complex.

Bekijk onze speciale aanbiedingen!